Gallop Catering Oy

OM OSS

Vi fungerade tidigare i vårt 1997 grundade företag Café Cabriole i centrum av Borgå. Företagets VD Matti med kockutbildning har 40 års erfarenhet från restaurangbranchen och Irmeli nästan 30 år från grundandet av Cabriole. Döttrarna Hanna-Greta och Sara med kockutbildning har varit med från barnsben och vuxit upp i företagsandan.

På vårvintern 2024 var det dock dags för en förändring i verksamheten. Affärsverksamheten på Cabriole såldes och vi flyttade helt och hållet verksamheten till Kiala gård. Vi koncentrerar oss nu helt och hållet på cateringversamhet. Förutom familjen har vi en fastanställd konditor/kock och allt i allo Charlotta. Som extrapersonal har vi en stor mängd restaurangproffs, som är tillgängliga enligt behov.

Våra starka sidor är den visuella outlooken i allt vi gör. Vi vill lyfta kunden upp över vardagen, då festens alla deltaljer är genomtänkta och återspeglar kundens önskemål och person.

Matti, Hanna-Greta, Irmeli och Sara

Gallop Cateringin pitäjät yhteiskuvassa