Gallop Catering Oy

MENUT

LOUNASMENUT

Paluu juurille

Tomaatti- basilikakeittoa ja Kartanon leipää L
Wallenbergin kalapihvit ja mätikastiketta G,L
Kondiittorin marjaleivosta L
29,00 eur/hlö

Porvoonjoen varrella

Purjopiirasta raikkaan salaatin kera L
Yön yli haudutettua härän etuselkää, paahdettuja juureksia ja punaviinikastiketta G,L
Merisuolalla maustettua suklaamoussea G,L

31,00 eur/hlö 

ILLALLISMENUT

Pyöreän pöydän ritarit

Yhdessä jaettava Gallopin antipastilautanen:
Grillattuja munakoisoja fetamoussella G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Härkä carpacciota G,M
Lohichevicheä, romainesalaattia, wasabimajoneesia ja puffattua riisiä G,M
Kartanon tuoretta leipää L

Pariloitu Cour de fillet ja Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa L

Kolme pientä jälkiruokaa:
Porkkanaleivos, salted caramel leivos ja lemoncurdmousse maljassa L

52,00 eur/hlö

Edelfeltin jäljillä

Gallopin kalalautanen: 
Vanhanajan kalaterriiniä ja sitruuna-aiolia, 
Toast skagen talon saaristolaisleivällä ja lohitartar romainesalaatilla L 

Basilikasorbettia G,M 

Ankkaa appelsiinikastikkeessa ja valkosipuliperunat G,L 

Kartanon Creme Brule ja marinoituja hedelmiä G,L 

49,50 eur/hlö 

Kasvismenu
Keittiöpuutarhan villiyrtit

Gallopin antipastilatanen:
Grillattua munakoisoa ja fetamoussea G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Marinoituja kasviksia G,M
Tofua Romainesalaattiveneessä, wasabimajoneesia G,M
Tuoretta leipää L

Tuorehernepyöryköitä, Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa ja kauden kasviksia L

Kondiittorin marjaleivos L

45,00 eur/hlö

Syksyn sesonkimenu

(saatavilla marraskuun loppuun) 

Rapu, pikkelöity suppilovahvero ja karitsa toastit L

Kermaista palsternakkakeittoa G,L

Heinäsorsaa, tattirisottoa, paistettua lehtikaalia ja punaherukkahilloketta G,L

Lakkabritakakkua L

49.00/ hlö