Tomaatti- basilikakeittoa ja Kartanon leipää L
Wallenbergin kalapihvit ja mätikastiketta G,L
Kondiittorin marjaleivosta L
29,00 eur/hlö
Purjopiirasta raikkaan salaatin kera L
Yön yli haudutettua härän etuselkää, paahdettuja juureksia ja punaviinikastiketta G,L
Merisuolalla maustettua suklaamoussea G,L
31,00 eur/hlö
Yhdessä jaettava Gallopin antipastilautanen:
Grillattuja munakoisoja fetamoussella G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Härkä carpacciota G,M
Lohichevicheä, romainesalaattia, wasabimajoneesia ja puffattua riisiä G,M
Kartanon tuoretta leipää L
Pariloitu Cour de fillet ja Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa L
Kolme pientä jälkiruokaa:
Porkkanaleivos, salted caramel leivos ja lemoncurdmousse maljassa L
52,00 eur/hlö
Gallopin kalalautanen:
Vanhanajan kalaterriiniä ja sitruuna-aiolia,
Toast skagen talon saaristolaisleivällä ja lohitartar romainesalaatilla L
Basilikasorbettia G,M
Ankkaa appelsiinikastikkeessa ja valkosipuliperunat G,L
Kartanon Creme Brule ja marinoituja hedelmiä G,L
49,50 eur/hlö
Gallopin antipastilatanen:
Grillattua munakoisoa ja fetamoussea G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Marinoituja kasviksia G,M
Tofua Romainesalaattiveneessä, wasabimajoneesia G,M
Tuoretta leipää L
Tuorehernepyöryköitä, Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa ja kauden kasviksia L
Kondiittorin marjaleivos L
45,00 eur/hlö
Menu saatavilla 1.1-31.3.2025
Pikkublinit kirjolohenmädillä, smetanalla ja sipulilla sekä tillillä.Savuporomousse ja mallascrumle sekä Kartanon rosmariinigraavattua siikaa L
Paahdettua häränsisäfilettä, talvijuurekset ja ruskistettu voikastike sekä valkosipuli-timjamiperunaa G,L
Puolukka-kinuski Pavlova ja aniksella marinoitua appelsiinia G,L
56,00/hlö