Gallop Catering Oy

MENUT

LOUNASMENUT

Paluu juurille

Tomaatti- basilikakeittoa ja Kartanon leipää L
Wallenbergin kalapihvit ja mätikastiketta G,L
Kondiittorin marjaleivosta L
29,00 eur/hlö

Porvoonjoen varrella

Purjopiirasta raikkaan salaatin kera L
Yön yli haudutettua härän etuselkää, paahdettuja juureksia ja punaviinikastiketta G,L
Merisuolalla maustettua suklaamoussea G,L

31,00 eur/hlö 

ILLALLISMENUT

Pyöreän pöydän ritarit

Yhdessä jaettava Gallopin antipastilautanen:
Grillattuja munakoisoja fetamoussella G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Härkä carpacciota G,M
Lohichevicheä, romainesalaattia, wasabimajoneesia ja puffattua riisiä G,M
Kartanon tuoretta leipää L

Pariloitu Cour de fillet ja Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa L

Kolme pientä jälkiruokaa:
Porkkanaleivos, salted caramel leivos ja lemoncurdmousse maljassa L

52,00 eur/hlö

Edelfeltin jäljillä

Gallopin kalalautanen: 
Vanhanajan kalaterriiniä ja sitruuna-aiolia, 
Toast skagen talon saaristolaisleivällä ja lohitartar romainesalaatilla L 

Basilikasorbettia G,M 

Ankkaa appelsiinikastikkeessa ja valkosipuliperunat G,L 

Kartanon Creme Brule ja marinoituja hedelmiä G,L 

49,50 eur/hlö 

Kasvismenu
Keittiöpuutarhan villiyrtit

Gallopin antipastilatanen:
Grillattua munakoisoa ja fetamoussea G,L
Valkosipulihummusta G,M
Mozzarellaa ja uunipaahdettua tomaattia G,L
Marinoituja kasviksia G,M
Tofua Romainesalaattiveneessä, wasabimajoneesia G,M
Tuoretta leipää L

Tuorehernepyöryköitä, Gnoccheja tomaatti-mozarella kastikeessa ja kauden kasviksia L

Kondiittorin marjaleivos L

45,00 eur/hlö

Talven sesonkimenu

Menu saatavilla 1.1-31.3.2025

Pikkublinit kirjolohenmädillä, smetanalla ja sipulilla sekä tillillä.Savuporomousse ja mallascrumle sekä Kartanon rosmariinigraavattua siikaa L

Paahdettua häränsisäfilettä, talvijuurekset ja ruskistettu voikastike sekä valkosipuli-timjamiperunaa G,L

Puolukka-kinuski Pavlova ja aniksella marinoitua appelsiinia G,L

56,00/hlö