Gallop Catering Oy

GALLERIA

Vuonna 1882 rakennetun vanhan viinatehtaan yläkerrassa sijaitseva valoisa ja avara Galleriasali on monikäyttöisin kaikista tiloistamme. Häät, kokoukset kuin muistotilaisuudetkin katetaan tänne asiakkaan toivomalla tavalla. Juhlasaliin mahtuu jopa 150 hlö. Tilassa on anniskeluoikeudet. Kokousvälineistö, äänentoisto ja wifi takaavat onnistuneet kokoukset. Tilavuokra on 300 euroa.

KELLARI

Tunnelmallisessa Holvikellarissa unohtuvat arjen kiireet! Upeat vanhat holvikaaret ja loimuava takka luovat tilaan mystisen ja rauhoittavan tunnelman. Erilaisilla kattauksilla tämä tila sopii niin arkisempiinkin kahvituksiin, kuin upeisiin illallisiinkin. Vanha sepän paja on hauska yksityiskohta, jossa järjestät vaikkapa vieraidesi valokuvauksen! Tilassa on anniskeluoikeudet ja tilavuokra on 200 euroa.

KARTANO

Kartanon juhlasalissa voit todellakin tuntea historian havinaa. Salissa ovat aikoinaan käyskennelleet itse Albert Edelfelt ja Carl Johan Adlercreutz. Vuonna 1796 rakennetun kartanon juhlasaliin istutat 110 vierastasi. Erilliseen ”baarihuoneeseen katetaan noutopöytä ja illan lopuksi järjestetään tanssit. Tässä tilassa ei ole anniskeluoikeuksia. Kartanon vuokra on kesäkaudella 900 euroa ja talvikuukausina 750 euroa.