Gallop Catering Oy

MENYER

LUNCHMENYER

Tillbaka till rötterna

Tomat-basilikasoppa med gårdens bröd L
Fisk-Wallenbergare med romsås G,L
Konditorns bärbakelse L
29,00 eur/person

Vid Borgå å

 Purjoquiche med fräsch sallad L 
Över natten brässerad oxbringa, rostade rotfrukter och rödvinsås G,L 
Chokladmousse smaksatt med havssalt G,L 

31,00 eur/person 

MIDDAGSMENYER

Riddarna kring det runda bordet

Kring bordet delad antipastitallrik: 
Grillad aubergine med fetamoussé G,L 
Vitlökshummus G,M 
Mozzarella med ugnsrostade tomater G,L 
Ox-carpaccio G,M 
Laxcheviche, romainesallad, wasabimajonäs och buffad ris G,M 
Husets bröd L 

Rostad Cour de Fillet och gnocs med tomat-mozzarellasås L 

Tre små desserter 
Morotsbakelse, salted caramel bakelse och lemoncurd-moussé L 

52,00 eur/person 

På spåren av Edelfelt

Gallops fisktallrik: Gammaldags fiskterrin med citron-aioli, Toast Skagen på husets skärgårdslimpa och laxtartar med romainesallad L 

Basilikasorbet G,M 

Anka med klassisk apelsinsås och vitlökspotatis G,L 

Gårdens Creme Brulé med marinerade frukt G,L 

49,50 eur/person 

Vegetarisk meny
Köksträdgårdens vildörter

Gallops antipastitallrik: 
Grillad aubergine med fetamoussé G,L 
Vitlökshummus G,M 
Mozzarella och ugnsrostad tomat G,L 
Marinerade grönsaker G,M 
Tofu i Romainesalladsbåt, wasabimajonäs G,M 
Färskt bröd L 

Färsärtsbullar, gnocs med tomat-mozzarellasås och säsongens grönsaker G,L 

Konditorns bärbakelse L 

45,00 eur/person 

Vårens säsongmenu

 

Ytstekt laxchevice, romainesallad, wasabimajonäs och krispiga kvinoa G,L

 

Grön Cremé Ninon soppa G,L

 

Lammkarré, timjampotatis, svartrotspyré och moccasås G,L

 

Chokladcoulant, rabarberkompott och vaniljsås L

 

48,00 eur/person